LarryNeil

Suomalaisen miehen vastine Nelli Baranille.

http://nellibaran.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185207-miksi-naisiin-kohdistu...

Oletko aivan vakavissasi viimeisen lauseesi kanssa? Juuri sinunlaistesi ihmisten takia, on Suomessa kàytànnòssà mahdotonta olla mies, sillà laisesi ihmiset ovat pààsseet valtaan ja syyllistàvàt jokaisen suomalaisen miehen vàkivaltaiseksi juopoksi, ja lakejakin tehdààn nàillà perusteilla. Vaikka vàlttàmàttà ei lòydy minkàànlaista omakohtaista kokemusta, joten miksi oma miehesi olisi muuta kuin perinteinen suomalainen mies? Mikàli sinulla siis oma mies on.

Miten koet, ettà tekstisi millààn tavalla edistàà suomalaista keskustelua asiasta, saati yhteiskuntarauhaa, jos hyòkkààt nàin maamme kaksilahkeisia kohtaan? Omaatko myòs mielestàsi perusteet edustaa Suomen kansaa, jos omaat tàllaisen vihan puolta kansaa kohtaan? Vàkivaltaa on, ja sità ei koskaan pidà hyvàksyà, ei koskaan. Kukaan ei ansaitse sen enempàà saada turpaansa, kuin toinen.

Laisesi saavat minut vain kokemaan hàpeàà olla suomalainen mies, sillà suomalainen nainen ei minua arvosta. Muutinkin pois maasta, ja maahan jossa saan olla mies, ja ei se ei tarkoita vàkivallan kàyttòà. Toivoin, ettà eduskunnan porteista, et sisààn astu, ennen kuin haet sinne realistisilla argumenteilla, ketààn syyllistàmàttà. Olen itse vàkivaltaisen naisen uhri, minulle naurettiin joka puolella. mitàs siihen sanot? Miksi sità vàhàtellààn. Onko sekààn tervettà, ettà mies ei enàà saa edes puolustaa itseààn, ei naista, saati miestà vastaan Suomessa.

 

Haastan Nellin tekemààn julkisen argumentin vàkivallasta miehià kohtaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän sarilait kuva
Sari Laitinen

Vastakkainasettelut eivät vie keskustelua eteenpäin, ja nyt on pakko sanoa, että tuo Nellin kirjoitus meni ylitse ja pahasti. Vaikka itse olen nainen, en löydä mitään kosketuspintaa tuohon Nellin vuodatukseen. Ihmeellistä nilitystä, eikä tarkoitustakaan saada asioita paremmalle mallille. Mutta ollaan nyt vaan marttyyreita.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kyllä Nelli sai kommentoijilta täyslaidallisen. Olisin oletttanut, että pari blogistanin kuuluisaa miesfeministiä olisivat tulleet hänen tuekseen, mutta ehkä eivät vielä huomanneet. (Yksi miespuoluetoveri siellä pari neutraalin ymmärtävää kommenttia pukkasi, ikään kuin tasoitellakseen.)

Niko Sillanpää

Eiköhän Huusto tai Kammonen huomenaamulla ensitöikseen heitä Baranin tuotoksen karuselliin. Voisin oikeastaan löydä asiasta vetoa.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kävin Nelli Baran kotisivuilla ja huomasin hänen olevan demareiden vaaliehdokkaana ja koska hän pääsi kirjoituksellaan suosituimpien kärkeen, sai hän oman viisitoista minuuttisen julkisuutensa seksistisellä, raflaavalla ja tosiasiat vääristelevällä kirjoituksellaan!

Kyseessä olikin siis naisdemareiden tutusta tavasta tehdä vaalikampanjaansa!

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kumpaa veikkaisit, tuoko puolueelle lisää ääniä vai viekö pois entisiäkin?
(Oma veikkaukseni osuu jälkimmäiseen vaihtoehtoon).

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Uskoisin että tällaiset ulostulot ennemminkin laskevat demareille tulevia ääniä, kuin toisivat niitä lisää. Tosin aina on olemassa myös niitä naisia, joihin tällainen miehiä alentava ja asioita vääristelevä blogi miellyttää. Niitä joille tosiasioilla ei ole mitään merkitystä!

Mielenkiintoni on kuitenkin herättänyt kyseisen Nelli Baran kotisivut, kohdassa "kuka on Nelli" on lueteltuna hänen lukemansa kirjat. Yleensä siinä kohdassa pitäisi olla koulutus, perhesuhteet, eli aviomies ja lapset, sekä muita vastaavia tietoja, mutta ne puuttuvat kokonaan! Eikä näitä tietoja tule kotisivuilta muutenkaan esille!

http://nellibaran.fi/

Kuka siis on oikeasti Nelli, joka kirjoittaa hyvin seksistisesti, raflaavasti ja asioita vääristellen toista sukupuolta vastaan, jää siis selvittämättä. Mitään muuta hänestä ei saa selville, kuin että hän on demariehdokkaana muutaman kuukauden päästää järjestettävissä eduskuntavaaleissa!

Mitä tämä kertoo Nelli Barasta? Eikö hänellä ole koulutusta, vai onko se niin vähäinen, ettei sitä kannata mainita? Aviomiestä ja lapsiakaan ei ilmeisesti ole, koska ne yleensä mainitaan vaaliehdokkaiden kotisivuilla? Se mihin viiteryhmään tai yhteiskuntaluokkaan Nelli Baran kuuluu, ei siis tule esille. Kuuluuko hän kenties äärifeministiseen seksuaalivähemmistöön, kuten hänen bloginsa antaisivat ymmärtää ja jos kuuluu, miksi sitä ei tuoda selvästi esille? Pelätäänkö kenties sen vähentävän kannatusta, vai mistä on kyse, ja kai äänestäjillä nyt pitäisi olla hiukan paremmat tiedot vaaliehdokkaista?

Käyttäjän mukitalo kuva
Veikko Mäkitalo Vastaus kommenttiin #7

Varsinais-Suomen demarinaisten puheenjohtaja ja kansainvälisen solidaarisuusliikkeen hallituksessa, Nelli vie ja muut vikisee mukana. Ei kuvaa kovinkaan korkeaa tasoa demareiden hameväen osalta, mikä ei todellakaan yllätä.

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys Vastaus kommenttiin #7

Minäkin kävin uteliaisuudesta etsimässä ja Facebook-sivuilta löytyi koulutus. Turun ammattikorkeakoulusta bio- ja elintarviketekniikan insinööri ja sitä ennen Steinerkoulu.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #11

OHO, onpas erikoinen juttu, koska minäkin kävin Nelli Baran Facebookin sivuilla ja kohdassa "työ ja koulutus" ei ole mitään näytettäviä tietoja!

Samoin kohdassa "perhe ja suhteet" ei ole näytettäviä parisuhde tai perhetietoja!

Myöskään muista kohdista ei näy mitään tietoja Nelli Barasta, ainoa tieto joka näkyy että on syntynyt, muttei koska ja missä! Joten mistä ihmeestä kaivoit tiedot ammatista, koulutuksista ja oppilaitoksesta? Hatustako?

Käyttäjän eerojalkanen kuva
Mari Yritys Vastaus kommenttiin #13

Ei hatusta. Kyllä ne löytyi facesta, kohdasta tietoja.

https://www.facebook.com/NelliBaranTurku/info?tab=...

Sinällään huvittavaa, että Turun ammattikorkeakoulu oli nimetty enlanninkielisellä nimellään. Piti oikein googlata, mikä tuo termi oli. Kuulostaa tietysti hienommalta. Steinerkoulu oli kuitenkin suomeksi. Ei mainintaa ylioppilastutkinnosta.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #14

Kiitän tiedoista, itse kävin sivuilla ja etsin kohta kohdalta, eikä mitään tietoja löytynyt, mutta olivathan ne siellä! Ihmettelen miksi näitä tietoja ei ole hänen kotisivuillaan, jossa äänestäjiä kalastellaan ja vaalirahoitusta haetaan? Olisivathan tiedot hyvin tärkeitä äänestäjien tietää, samoin kuin perhetiedotkin!

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Sossun huolihaukkojen politiikasta on kyse,ei muusta.Näkyy olevan nelli yksi rouvakerholaisista,siis samaa sarjaa joka ylläpitää suomalaisista perheistä kuvaa jonkinlaisena alkoholisti isien ja äitien väkivalta keskuksina.

Kun suomeen tuli 2000 englannista pedofiilien jahtaamisvimma,olivatkin isät kohta kaikki näitä pedoja,joulukortti lapselleen kun oli jo merkki seksuaalisesta kiinnostuksesta,tai syntymäpäiväkortti"kuin poikaystävän"ei isän antama.

Äiditkin tosin saivat saman leiman,kuten perhe jonka molemmat vanhemmat leimattiin pedofiileiksi.No,kohta tulikin "uusi"muoti,eli väkivalta!No niin,neuvolassa alettiinkiin testaamaan naisia josko mies,tuleva lasten isä siellä mätkisi joka ilta tai viikonloppu odottavan naisen ja mahdolliset lapset ja sukulaisetkin.

Epäilyt ulotettiin nuoruuteen asti,kaikki mies suhteet esikoulusta aikuisuuteen,josko JOKU poika tai mies nyt olisi sentään edes pikkasen motannut..
Voi,voi jos ei.Kyllä se ainakin viinaa on varmasti juonut,jos ei nyt 10 vuoteen,mutta varmaan joskus!Kyllä nyt väkivaltainen juoppohullu asuu siellä jossakin,sossujen ja neuvolan tädin täytyy vain kaivaa se esiin,ettei syntymätön lapsi joudu isän vaikutusvallan piiriin.Äitikin pitää pelastaa mieheltään.

Sorry vaan,ei iske sossujen tarinat enää,ei viimeiseen yli 30 vuoteen.Koulutuksien sisällöt kun sos-ja terveydenhoidon alalla tähtäävät aivan muuhun,kuin siihen mihin se on tarkoitettu.Nämä sokeat fanaatikot,kun perheistä eivät tajua mitään.

Käyttäjän vesaluoma70 kuva
Vesa Luoma

Naiset on vielä julmempia lapsiaan kohtaan. Meillä sai äidin ja isän toimesta ihan yhtälailla minä ja sisarukset selkäsaunan, luunappeja ja sanallista säilää. Olen antanut omalta osaltani anteeksi nämä.

Suomalainen umpimielinen typerä kasvatus johtuu osin siitä, kun miehet tulivat rintamalta kotiin ja eivät osanneet tai uskaltaneet puhua ongelmistaan sota traumoista. Alettiin tekemään töitä hullun lailla, eikä osattu puhua ja sitten oltiin olevinaan niin kovaa työmiestä, eikä vaimot osanneet kuunnella ja tukea miehiään. Näin jälkipolvikaan ei oppinut ilmaisemaan tunteitaan muuten kuin fyysisellä kurituksella ja sitä siirretään eteenpäin. Eli kumpikin osapuoli on yhtä syyllinen. Säälittävä suomen kansa.

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Viime aikojen saldoa: äiti tappoi tahallisesti itsensä ja kolme lastaan Rautavaaralla ajamalla päin bussia; Oulussa äidin todettiin murhanneen viisi vastasyntynyttä vauvaansa; 8 -vuotiaan Eerikan murhassa äitipuoli oli isää aktiivimpi lapsen kiduttamisessa ja lopulta murhaamisessa. Nellin feministilogiikan mukaan nämä naiset olivat tietenkin miesten ja ympäristönsä uhreja eivätkä siten vastuussa teoistaan, koska miehet olivat varmaankin jollain ilveellä onnistuneet saattamaan vaimonsa sellaiseen tilaan, että tuloksena olivat murhat.

Naisena minua hävettää Nellin purkaus, jonka faktuaaliset perustelut ovat hataria ja vanhentuneita. Feministit eivät halua meidän naisten aidosti ottavan vastuuta elämästämme, vaan he haluavat päästä elämässä helpommalla ja saada etuoikeuksia pyrkimällä pitämään naisia ikuisina uhreina, mitä emme ole. Minä ainakin sanoudun sataprosenttisesti irti tällaisesta nolostuttavasta, itsekeskeisestä ja hedelmättömästä epäloogisuudesta.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kun nuori suomalainen nainen tappoi Helsingissä ampumaradalla kolme miestä ja haavoitti yhtä, niin silloinen kömpelö some täyttyi pähkäilyistä, joiden mukaan miehet olivat häntä nöyryyttäneet elämässä ja siksi hän halusi kostaa sellaisen. Nainen jätettiin ilman tuomiota ja passitettiin mielenterveydelliseen hoitoon.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sanna_Sillanp%C3%A4%C...

Jos kyseessä olisi ollut naisia ampunut nuori mies, niin missähän määrin hän olisi saanut osakseen suurelta yleisöltä empatiaa ja ymmärrystä?

Toimituksen poiminnat